Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Presentació oficial, a la “Masia Freixa”, el 3r European Mami’s Hockey Festival

Presentació oficial, a la “Masia Freixa”, el 3r European Mami’s Hockey Festival

Ahir es va presentar a la Masia Freixa el 3r European Mami’s Hockey Festival que organitza el Club Egara, del 22 al 24 de maig.. Un cop tancades les inscripcions, 32 equips i més de 350 jugadores participaran a la nova edició del torneig. Cada jugadora rebrà un motxilla fet per Fupar com a record de la seva participació.

El Festival, dedicat a mares de més de 35 anys que com a mínim fa 10 anys que no han jugat a hockey, esdevé cada vegada més internacional. Enguany participaran equips provinents d’arreu de Catalunya, Bilbao, Madrid, València i Granada. I també s’han inscrit conjunts de Bèlgica, Alemanya, Gran Bretanya, Suïssa i, com en les dues primeres edicions, també equips des d’Argentina.

El dia 22 comença l’activitat esportiva i dissabte 23, a les 12.00h, es celebrarà la desfilada de tots els equips. És, sens dubte, un dels moments més especials i emotius per a totes les participants. Dissabte a la nit està previst el sopar oficial al Pavelló del Club Egara, que acabarà amb la gran festa tradicional. El Festival acabarà diumenge 24.


(*) Fotografia cedida per club Egara de Rafa Martín