Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • El CD Terrassa puja a DHF i el FC Barcelona a 1a Femení

El CD Terrassa puja a DHF i el FC Barcelona a 1a Femení

Aquest cap de setmana el CD Terrassa s’ha proclamat campió de 1a Femení i ha aconseguit així l’ascens per jugar la propera temporada a Divisió d’Honor. Les vermelles han aconseguit així l’objectiu amb el que van començar a jugar aquesta temporada.

El combinat de Les Pedritxes ha assolit el campionat desprès de guanyar aquest cap de setmana al Xaloc València, que baixa de categoria, per 5-0 i d’empatar amb el SPV, 0-0.

També jugarà a DHF la propera temporada el RC Jolaseta.

L’altre representant català de 1a Femení, el Castelldefels, ha acabat la competició en sisè lloc. Les del Baix Llobregat han jugat aquest cap de setmana també jornada doble, i van perdre amb el SPV per 0-2 i van guanyar al Xaloc per 4-2.

D’enhorabona està també el FC Barcelona, que aquest cap de setmana participava, juntament amb el Club Egara a la Fase d’Ascens a 1a Femení que s’ha jugat a San Fernando. Els dos equips catalans van disputar la final, que va acabar amb empat a 1 el que va fer que els shoot outs dirimissin qui seria l’equip que aconseguiria la plaça per 1a. Els cinc llançaments van acabar amb empat a 3, desprès les ratllades van errar i les blaugranes van aprofitar per marcar, aconseguint així la plaça en joc.

Als Premis Individuals van ser distingides Elena Comerma, del Club Egara, com a Millor Jugadora i Júlia Martínez, del FC Barcelona, com a Millor Portera.

Enhorabona al CD Terrassa i al FC Barcelona ¡¡