Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • 27 jugadors van prendre part a la sessió de Captació Pre-ARC a Barcelona

27 jugadors van prendre part a la sessió de Captació Pre-ARC a Barcelona

Aquest divendres 27 nens van prendre part en el programa de Captació Pre-ARC masculí destinat a jugadors nascuts a l’any 2002. El passat divendres es va celebrar a Terrassa.

L’objectiu és captar als jugadors per la temporada 2015/2016 de Pre-ARC sub-15 masculí i ha servit com a Fase 3 del PNTD de la RFEH.

De les dues captacions celebrades es triaran els jugadors que participaran en la Fase 4 del PNTD, que es celebrarà el 3, 4 i 5 de juny que es celebrarà a l’Estadi Federatiu.
Els jugadors han estat avaluats per tècnics del Programa ARC de la Federació Catalana de Hockey que han acabat molt contents per la excel·lent acollida. També han comptat amb la col·laboració de tècnics de la RFEH

El director del Programa ARC, Oriol Freixa, vol agrair al Catalònia HC i al FC Barcelona la seva col·laboració amb la cessió del camp; així també als tècnics Santi Cortés, Pere Permanyer, Andrés Barrientos, Chus Garreta i Hèctor Caballero que van ajudar a la jornada. El seleccionador estatal sub-16, Kike Suárez, també va participar. També vol destacar del gran futur que hi ha amb aquestes noves generacions.

La Fase 3 femenina del PNDT de la RFEH es va celebrar divendres a Terrassa. Aquesta concentració va servir també per avaluar i captar jugadores que la temporada 2015/2016 són susceptibles de pertànyer al Programa Pre-ARC de la Federació Catalana de Hockey.

Les jugadores han estat avaluades per tècnics de la RFEH i del Programa ARC de la Federació Catalana de Hockey (Arseni Sañé, Jordi Barrio i Andrew Wilson).

De la concentració d’aquest divendres i de la del passat, celebrada al Júnior FC, sortiran les jugadores que participaran en la Fase 4 del PNTD.