Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Santi Santanach, Stick d’Or de la Federació Catalana de Hockey

Santi Santanach, Stick d’Or de la Federació Catalana de Hockey

La Federació Catalana de Hockey celebrarà els dies 12 i 13 de juny la cloenda de la temporada amb la celebració del XLVII FESTIVAL DEL HOCKEY CATALÀ, que en aquesta ocasió organitza l’Atlètic de Terrassa HC.

Divendres, a les 21.00h, es celebrarà el sopar del Festival del Hockey Català en el què es procedirà al lliurament de plats commemoratius als campions de Catalunya de totes les categories i de les distincions a aquelles persones o entitats que han estat mereixedores de reconeixement per part de la nostra entitat.

Santiago Santanach i Bergua rebrà l’STICK D’OR, màxima distinció de la Federació Catalana de Hockey. Oriol Cortada i Fusté, Salvador Indurain i Pons i Alfredo Vega López rebran la MEDALLA D’HONOR; les INSÍGNIES D’OR seran per Antonio Rubio Cillán, Josep Maria Sallés i Utiel, Martí Lloveras i Morell i Xavier Cabot Durán. Mariona Garrido i Serra rebrà el TROFEU LLUÍS YSAMAT; la MEDALLA DE BRONZE AL MÈRIT ESPORTIU és per Marc Sallés i Esteve, Francisco Vázquez López i Ivet Imbers i Biosca; el PREMI A L’ESPORTIVITAT és per l’Atlètic 1952; la MEDALLA AL MÈRIT ARBITRAL per Marc Hellín Carrizosa; l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat rebrà la PLA DE LA FCH i Jordi Guillem la PLACA AL MÈRIT PERIODÍSTIC.

El Festival continuarà dissabte durant tot el dia i es lliuraran les medalles als equips campions d’escola.