Federació catalana de Hockey

7è Torneig Hockey Solidari al CD Terrassa

Demà, a partir de les 9 del matí, es celebra el 7è Torneig Hockey Solidari a les instal·lacions del CD Terrassa, encara que ja aquesta tarda s’inicia amb la prova de golf a Golf Municipal Matadepera (16.00h).

Entre tots els esports i activitats que hi tindran lloc, a les 12h del migdia es presentaran els projectes als que en aquesta ocasió van destinats els beneficis del THS:

- Escola Crespinell: Material escolar
- ACAU: Aliments
- Esplai La Fàbrica: Educador social i un àpat diari per jove
- Eina Cooperativa: Material escolar i educador social


Tanmateix, els acompanyarà una actuació dels bastoners i els parlaments de les autoritats i dels portaveus de l'Associació.

Hores d’ara ja són més de 950 inscrits, que participaran en diferents esports: hockey, tennis, pàdel, també cursa, caminada i bicicletada i altres activitats de fitness com zumba, crossfit o spinning.

La gran novetat d’aquest any és la nova pàgina web, www.torneighockeysolidari.org.

Cal recordar que enguany, l’Associació ha guanyat el premi de Millor organització d’esdeveniments del 2014 de la Nit de l’Esportista de Terrassa. Aquest guardó és un reconeixement de tot l’esforç realitzat en les 6 edicions i una empenta per a superar-se a la setena i a totes les que vindran.

Des de la Federació Catalana de Hockey desitgem que aquesta nova edició sigui tot un èxit, tal i com han estat les anteriors.