Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Festival del Hockey Català aquest cap de setmana en les instal·lacions de l’Atlètic de Terrassa

Festival del Hockey Català aquest cap de setmana en les instal·lacions de l’Atlètic de Terrassa

Aquest cap de setmana les instal·lacions de l’Atlètic de Terrassa acolliran el “Festival del Hockey Català. Divendres es celebrarà el tradicional sopar en el què persones i institucions que han destacat al llarg de la temporada pel seu treball en pro del hockey seran guardonades.

Santi Santanach rebrà el màxim guardó de l’entitat, l’STICK D’OR en reconeixement a la seva tasca al CD Terrassa els darrers 15 anys, i especialment els 11 que ha estat al front del seu club com a president. La MEDALLA D’HONOR serà per Oriol Cortada, en reconeixement a la seva tasca com a directiu de la Federació Catalana de Hockey i els seus 10 anys com a president de l’ILURO HC; també la rebrà Salva Indurain, en reconeixement a la seva trajectòria com a entrenador al RC de Polo i seleccionador en diferents seleccions estatals; Alfredo Vega també serà distingit pel seu recolzament al hockey terrassenc des dels diferents càrrecs desenvolupats a l’Ajuntament de Terrassa. Javi Cabot, Antonio Rubio, Josep Maria Sallés i Martí Lloveras recolliran la INSÍGNIA D’OR per la valuosa tasca desenvolupada als seus clubs. El premi “Farreras Valentí” que premia la trajectòria esportiva i acadèmica dels jugadors serà per Manel Terraza. Xavier Lleonart i Marc Sallés seran reconeguts amb la MEDALLA DE BRONZE AL MÈRIT ESPORTIU per haver assolit 100 partits com a jugadors internacionals. Ivet Imbers també la rebrà per tal de reconèixer la seva llarga trajectòria esportiva en la què ha retornat al hockey d’elit. Francisco Vázquez recollirà també la MEDALLA DE BRONZE AL MÈRIT ESPORTIU per la seva trajectòria com a àrbitre tant a nivell estatal com internacional, superant els 100 partits com a col·legiat internacional.

Marc Hellín recollirà la MEDALLA AL MÈRIT ARBITRAL “Josep Salvatella”, la col·laboració de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat en l’organització del Campionat d’Espanya Masculí de Hockey Sala serà reconeguda amb la PLACA DE LA FCH; Mariona Garrido tindrà el TROFEU LLUIS YSAMAT; l’Atlètic de Terrassa de 2a Masculí ha estat distingit amb el PREMI A L’ESPORTIVITAT i Jordi Guillem rebrà la PLACA AL MÈRIT PERIODÍSTIC.

Dissabte, durant tot el dia, continuarà el Festival del Hockey Català amb els partits d’escola i el repartiment de quasi 3000 medalles als equips campions.