Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • La Federació Catalana de Hockey ha tancat oficialment la temporada esportiva amb la celebració del Festival del Hockey Català

La Federació Catalana de Hockey ha tancat oficialment la temporada esportiva amb la celebració del Festival del Hockey Català

© Federació Catalana de HockeyAquest any ha estat l’Atlètic de Terrassa l’organitzador del XLVIIè Festival del Hockey Català; divendres es va celebrar el sopar del Festival, al que van assistir 130 comensals. El president del club amfitrió, Josep Maria Biosca, va donar la benvinguda als assistents abans de començar la Festa del Hockey. En el decurs del sopar es van repartir els Plats Commemoratius als equips campions de la temporada i les distincions a persones o institucions que han destacat pel seu recolzament al nostre esport.

Al Festival del Hockey van assistir diverses autoritats: Gerard Figueras, Director del Consell Català de l’Esport; Alfredo Vega, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Mireia Solsona, Alcaldessa de Matadepera; Quico Sala, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Matadepera; Marc Sala, vicepresident de la RFEH; Cristian Alcázar, Regidor de Joventut de l’ Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i Jordi Alcover, vicepresident de l’EHF.


La màxima distinció, l ‘STICK D’OR, s’ha concedit aquest any a Santi Santanach. Oriol Cortada, Salva Indurain i Alfredo Vega van rebre la MEDALLA D’HONOR; les INSÍGNIES D’OR van ser per Javier Cabot, Antonio Rubio, Josep Maria Sallés i Martí Lloveras. Manel Terraza va ser distingit amb el TROFEU FARRERAS VALENTÍ i Mariona Garrrido amb el TROFEU LLUÍS YSAMAT. La MEDALLA DE BRONZE AL MÈRIT ESPORTIU va ser per Xavier Lleonart, Marc Sallés, Francisco Vázquez i Ivet Imbers; el PREMI A L’ESPORTIVITAT el va recollir l’Atlètic 1952 (2a Masculí); amb la MEDALLA AL MÈRIT ARBITRAL “Josep Salvatella” es va premiar a Marc Hellín. Per l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat va ser la PLACA DE LA FCH. Jordi Guillem, del Diari de Terrassa, va ser el guardonat amb la PLACA AL MÈRIT PERIODÍSTIC.

L’acte va continuar amb el parlament de Santi Santanach que va agrair en nom de tots els guardonats el reconeixement rebut. El va seguir el parlament de Narcís Carrió, president de la FCH, que va fer un balanç de la temporada. Gerard Figueras, Director del Consell Català de l’Esport i Alfredo Vega, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa també van dirigir unes paraules als assistents.

La diada del hockey va continuar dissabte durant tot el dia amb un seguit de partits de categories d’escola. Més de 600 nens i nenes van gaudir del Festival del Hockey que va finalitzar amb el lliurament de medalles als tres primers equips classificats de cada campionat i categoria. La Federació Catalana de Hockey va lliurar quasi 3000 medalles en aquesta diada festiva que va ser el tancament de la temporada esportiva.