Federació catalana de Hockey

Lucas Vila jugarà al RC Polo

L’ internacional argentí Lucas Vila jugarà en el Real Club de Polo de Barcelona les dues properes temporades. El nou davanter del Polo, amb un any d’experiència a la lliga estatal, és titular indiscutible amb la seva selecció i ha estat un dels puntals en la participació d’Argentina en la recent semifinal de la World League, en la què Argentina va ser subcampiona. Amb l’arribada de Lucas Vila (Buenos Aires, 23 d’agost de 1986) i del porter càntabre Mario Fernández, anunciada el passat mes de maig, l’ equip de Carlos García Cuenca cobrirà les baixes dels retirats Oriol Fàbregas i Roger Padrós.

“Tota la proposta és la que m’ha seduït per venir. Tant la part esportiva com l’aspecte professional han estat les raons per acceptar l’oferta del Polo”, afirma Lucas Vila. “L’ equip ha estat l’ últim campió de Lliga i jugarà l’ EHL. A més, puc combinar el hockey d’alt nivell amb l’oportunitat de treballar en la meva professió en una ciutat tan important com Barcelona”, explica el nou jugador.

Per Lucas Vila, arribar a l’equip campió de les últimes tres Lligues “ sempre és un desafiament. És difícil, però és un desafiament del que es gaudeix, perquè l’equip voldrà competir contra els millors en totes les competicions en les què participarem”.

El RC Polo iniciarà la pretemporada en el mes de setembre, desprès de la disputa de l’ Europeu de Londres.