Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • La selecció catalana sub-20 es desplaça a Portugal per jugar dos partits amistosos amb la selecció absoluta del país veí

La selecció catalana sub-20 es desplaça a Portugal per jugar dos partits amistosos amb la selecció absoluta del país veí

La selecció catalana sub-20 masculina viatjarà els dies 2 i 3 de juliol a Portugal per jugar dos partits amistosos amb la selecció absoluta d’aquell país. El mateix dia 2 jugaran el primer encontre, per la tarda, i el dia 3 el segon, al matí.

16 jugadors es desplaçaran per representar Catalunya i són: Oriol Salvador (CD Terrassa); Alberto Carnicer (UD Taburiente); Gonzalo Coll i Javi Cabot (Pedralbes HC); Pol Parrilla, Ignasi Torras, Marc Boltó i Joan Tarrés (At Terrassa); Jordi Calzada i Lluís Fernández (Vallés Esportiu), Jordi Farrés, Joan Marimón i Albert Pérez (Egara 1935); Gerard García i Marc Perellón (Júnior FC) i Manu Bordas (RC de Polo). L’staff el formen Roger Pallarols, coach, Oriol Freixa, Director del Programa ARC de la Federació Catalana de Hockey, Marc Salinas, cap d’equip i Jordi Borràs, fisioterapeuta.

Aquesta activitat s’inclou dins del Programa ARC de la Federació Catalana de Hockey per tal que aquells jugadors que ja han superat els 18 anys puguin continuar la seva formació dins d’aquest Programa.

Per preparar els encontres la selecció catalana jugarà un partit-entrenament el proper dimarts, 30 de juny, a Can Salas (20.30h) contra un combinat de l’Atlètic Terrassa i del Vallés.