Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • CD Terrassa i Atlètic de Terrassa campions d’Espanya Juvenils

CD Terrassa i Atlètic de Terrassa campions d’Espanya Juvenils

El CD Terrassa s’ha proclamat campió d’Espanya Juvenil femení al guanyar la final amb contundència al Pozuelo; dos gols de Clara Ycart, van donar el títol a les de Les Pedritxes. Les madrilenyes no van poder culminar cap gol en la porteria catalana.

El bronze al campionat femení ha estat pel Júnior FC que va guanyar per 2-1 al SPV. L’amfitrió, el RC de Polo, ha acabat en sisè lloc i el Club Egara ha estat vuitè.

La final masculina va tenir com a protagonistes a l’Atlètic de Terrassa i al CD Terrassa i el títol se’l van endur els grocs al guanyar per 2-1. El partit pel bronze també va enfrontar els altres dos representants catalans: RC de Polo i Club Egara i els de la Diagonal van fer-se amb el metall al guanyar per 2-1 als ratllats.

Als premis individuals també els jugadors catalans van destacar: Clara Ycart (CD Terrassa) va rebre el de Millor Jugadora i el de Màxima Golejadora; Pol Gispert (Club Egara) va estar el Millor Jugador; Hans Baumberger (RC de Polo) el Màxim Golejador i Marcos Giralt (RC de Polo) va ser distingit amb el de Millor Porter.
(*) Fotografies Alfredo Ferrer