Federació catalana de Hockey

Catalunya s’imposa a Portugal al primer amistós

La selecció catalana sub-20 masculina, desplaçada a Portugal, va guanyar ahir a la selecció absoluta d’aquell país el primer dels dos amistosos que jugarà contra Portugal. Catalunya va mostrar des del primer minut de l’encontre la seva superioritat als portuguesos, als que van guanyar per 2-3 amb gols de Pol Parrilla, Marc Boltó i Lluís Fernández.

Aquest matí jugarà el segon partit contra els portuguesos.

La selecció catalana, amb16 jugadors, està formada per Oriol Salvador (CD Terrassa); Alberto Carnicer (UD Taburiente); Gonzalo Coll i Javi Cabot (Pedralbes HC); Pol Parrilla, Ignasi Torras, Marc Boltó i Joan Tarrés (At Terrassa); Jordi Calzada i Lluís Fernández (Vallés Esportiu), Jordi Farrés, Joan Marimón i Albert Pérez (Egara 1935); Gerard García i Marc Perellón (Júnior FC) i Manu Bordas (RC de Polo). Els membres de l’’staff són Roger Pallarols, coach, Oriol Freixa, Director del Programa ARC de la Federació Catalana de Hockey, Marc Salinas, cap d’equip i Jordi Borràs, fisioterapeuta.

Aquesta activitat s’inclou dins del Programa ARC de la Federació Catalana de Hockey per tal que aquells jugadors que ja han superat els 18 anys puguin continuar la seva formació dins d’aquest Programa.