Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Balanç positiu dels partits jugats contra Portugal de Catalunya sub-20

Balanç positiu dels partits jugats contra Portugal de Catalunya sub-20

La selecció catalana sub-20 masculina s’ha desplaçat a Portugal per jugar dos partits amistosos amb la selecció absoluta d’aquell país. Aquesta activitat de la selecció catalana s’inclou dins del Programa ARC de la Federació Catalana de Hockey per tal que aquells jugadors que ja han superat els 18 anys puguin continuar la seva formació dins d’aquest Programa. Portugal amb aquests dos partits preparava la seva participació en el Campionat d’Europa.

El primer partit el va guanyar Catalunya per 2-3, gols de Pol Parrilla, Marc Boltó i LLuís Fernández, i el segon el va perdre amb aquest mateix resultat, els gols els van marcar Jordi Farrés i Lluís Fernández..

Els jugadors i membres de l’staff de Catalunya van ser rebuts pel consistori de Lousada abans de jugar el seu segon partit contra Portugal.

Els jugadors de Catalunya han estat: Oriol Salvador (CD Terrassa); Alberto Carnicer (UD Taburiente); Gonzalo Coll i Javi Cabot (Pedralbes HC); Pol Parrilla, Ignasi Torras, Marc Boltó i Joan Tarrés (At Terrassa); Jordi Calzada i Lluís Fernández (Vallés Esportiu), Jordi Farrés, Joan Marimón i Albert Pérez (Egara 1935); Gerard García i Marc Perellón (Júnior FC) i Manu Bordas (RC de Polo). Els membres de l’’staff: Roger Pallarols, coach, Oriol Freixa, Director del Programa ARC de la Federació Catalana de Hockey, Marc Salinas, cap d’equip i Jordi Borràs, fisioterapeuta.

L’experiència esportiva i de formació ha estat molt positiva i valorada per part de tots els jugadors i membres de l’staff.