Federació catalana de Hockey

El Projecte +Hockey guanya el Premi Infanta Sofia

El Projecte +Hockey (Special) impulsat pel hockey català i la Federació Catalana de Hockey, i coordinat per Jordi Lobo, guanya el Premi Infanta Sofia.

Aquest guardó premia a la persona o entitat que per la seva pròpia actuació esportiva o pel foment de l’activitat d’altres hagi destacat especialment en la difusió i millora de l’activitat esportiva entre els discapacitats físics, psíquics o sensorials.

El jurat del premi, que s’ha fallat a Barcelona, ha estat presidit per Miguel Cardenal, President del Consejo Superior de Deportes (CSD), i entre d’altres ha estat format per Ana Muñoz, Directora General del CSD; Mercedes Coghen, Vicepresidenta de la RFEH, i els directors dels principals diaris esportius nacionals. L’objectiu és distingir anualment a aquelles persones i entitats que per la seva directa activitat o iniciativa personal, o bé com a partícips en el desenvolupament de la política esportiva han contribuït de forma destacada a impulsar o difondre l’activitat física-esportiva en l’any 2014.

També han estat distingits la jugadora de bàdminton, Carolina Marín, i el pilot de motociclisme, Marc Márquez.