Federació catalana de Hockey

El 27 de setembre comenēa DHA i DHF

El proper 27 de setembre comencen la DHA i la DHF. A DHA el vigent campi, RC de Polo, jugarą amb l’UD Taburiente; el Jśnior FC rebrą a l’At. S. Sebastiįn; el campió de Copa, Atlčtic de Terrassa, rebrą al CH Pozuelo; i el Club Egara jugarą amb SPV Complutense.

A la DHF el CD Terrassa, que ha pujat de 1a, debutarą amb el SPV; el RC de Polo jugarą amb el RC Jolaseta, equip que també ha pujat de categoria; el Club Egara s’enfrontarą amb el vigent campió, Club de Campo i el Jśnior FC jugarą amb l’UD Taburiente.

La DHB i la 1a Femenina comenēaran el primer cap de setmana del mes d’octubre. En aquestes categories jugaran aquesta temporada el CD Terrassa (DHB) i l’Atlčtic de Terrassa (1a), equips que van perdre la categoria.

A la DHB el Pedralbes jugarą amb el Valencia CH; el FC Barcelona amb el Vallés; l’Egara 1935 amb la Real Sociedad 1927 i el CD Terrassa ho farą amb el CHP Benalmįdena.

En 1a l’Atlčtic de Terrassa debutarą amb el CH Pozuelo i el FC Barcelona, que ha pujat des de 2a, la primera jornada no tindrą cap partit.