Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • El CAR de Sant Cugat acull la reunió d’inici de temporada del Col·legi Català d’Àrbitres

El CAR de Sant Cugat acull la reunió d’inici de temporada del Col·legi Català d’Àrbitres

El Col·legi Català d’ Àrbitres (CCA) celebra el proper dissabte, dia 12 de setembre, la reunió d’inici de temporada al CAR de Sant Cugat. Aquest mateix dia també es realitzaran les proves físiques en les instal·lacions del Júnior FC, a les 8.00h.

El clínic donarà inici al CAR , a les 10.15h, amb la intervenció de Narcís Carrió, president de la Federació Catalana de Hockey, i de Darío Lázaro, president del CCA. En el decurs de la jornada matinal intervindran Jonathan Gómez que presentarà el programa de designacions arbitrals (TUINTRA); Antonio Bustos explicarà les noves normes de la temporada 2015/2016; Esteve Casas i Joan Antonell explicaran als nous àrbitres la conducta en el camp dels col·legiats i el compliment de les actes; Paco Vázquez serà l’encarregat de la tertúlia amb els àrbitres Degans, Sènior i Júnior i el convidat Nathan Stagno –col·legiat de la llista olímpica- explicarà la gestió del partit.

El clínic continuarà a la tarda amb la presentació de les comptes del CCA, a càrrec de Marc Hellín; Stagno tornarà a intervenir per incidir en la comunicació arbitral i el control del partit i es clourà la jornada.