Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Ja estan decidits els partits de semifinals i classificatoris dels Campionats de Catalunya de Divisió d’Honor

Ja estan decidits els partits de semifinals i classificatoris dels Campionats de Catalunya de Divisió d’Honor

Els Campionats de Catalunya de Divisió d’Honor han donat el tret de sortida a la nova temporada, dijous va començar la Prèvia de la DHM i diumenge els partits de Quarts de DHF.

La Prèvia de DHM van jugar-la Atlètic de Terrassa i Júnior FC i els grocs van guanyar per 3-1, classificant-se així per Quarts. Diumenge era el dia dels partits de Quarts que van enfrontar a Vallès amb el Club Egara i els ratllat van guanyar per 2-3; a FC Barcelona amb el Pedralbes HC i la victòria va ser pels blaugranes per 2-0; l’Egara 1935 va jugar amb el CD Terrassa i els del Pla del Bon Aire van guanyar per 2-1. El RC de Polo va jugar amb el guanyador de la Prèvia, Atlètic de Terrassa, i va guanyar per 4-2.

Amb aquests resultats els partits de Semifinals i Classificatoris, que es jugaran dissabte, dia 19, són:

Semifinals
FC BARCELONA – EGARA 1935 (11.00h-Pau Negre)
CLUB EGARA – RC DE POLO (15.00h- Club Egara)
Classificatoris
VALLES – ATHC (12.30h- Can Salas)
PEDRALBES – CD TERRASSA (16.00h-RC de Polo)

El Campionat de Catalunya de DHF va començar diumenge amb els partits de Quarts en els què l’Atlètic de Terrassa va guanyar al Castelldefels per 5-2, el Júnior FC va guanyar al FC Barcelona per 0-14 i el RC de Polo, que jugava amb el CD Terrassa, va guanyar per shoot-outs, 3-1.

Els partits de Semifinals i classificatoris, que es jugaran dissabte, són:
RC POLO – ATHC (13.00h-RC de Polo)
CLUB EGARA – JÚNIOR FC (13.00h-Club Egara)

Diumenge, dia 20, es jugaran els partits pel bronze i les finals en les instal·lacions del Club Egara. La final femenina es juga a les 11.15h i la masculina a les 13.30h.