Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • La selecció espanyola campiona de l’ Euro ParaHockey Tournament en la categoria Development

La selecció espanyola campiona de l’ Euro ParaHockey Tournament en la categoria Development

La selecció espanyola, amb majoria d’esportistes catalans, es va proclamar campiona del Euro ParaHockey Tournament en la categoria Development. El torneig es va celebrar a les instal·lacions de l’Old Loughtonians HC, de Londres, del 24 al 26 d’agost.

La selecció d’Holanda es va proclamar subcampiona d’aquesta categoria i Anglaterra es va endur el bronze.

Varen formar part d’aquesta selecció els jugadors catalans: Alba Molina, Eric Corzo, Carlos Galindo, Raúl Sánchez, Eduard Vázquez, Alfonso Durán, Juan Ríos, Israel Casasola, i Luis Eduardo Loza. L’staff de l’equip campió l’han format Jordi Lobo, Julieta Alberio, Miguel Pérez, Bibiana Oliva i Antonia Navarrete.

Aquest or és el resultat de tot l’esforç de jugadors i entrenadors en aquesta categoria del hockey que tantes satisfaccions està donant. A més el Projecte Special Hockey+ ha estat distingit amb el Premi Nacional de l’Esport “Infanta Sofía” que es lliurarà el proper mes de desembre a Madrid.

Els campions oferiran el seus trofeus a l’afició durant les finals dels Campionats de Catalunya de Divisió d’Honor que es celebraran el proper diumenge al Club Egara.