Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Club Egara i RC de Polo campions de Catalunya de Divisió d’Honor

Club Egara i RC de Polo campions de Catalunya de Divisió d’Honor

© Federació Catalana de HockeyAhir van finalitzar els campionats de Catalunya de Divisió d’Honor Masculina i Femenina, ambdues finals es van jugar al Pla del Bon Aire. El president de la Federació Catalana de Hockey, Narcís Carrió, va estar acompanyat del president del club amfitrió, Pere Marcet, de diversos presidents de clubs catalans i també de Dani Nart, regidor de l’Ajuntament de Terrassa, i de Gerard Figueras, director del Consell Català de l’Esport.

Aquestes són les competicions més antigues del hockey estatal, en aquesta ocasió el campionat masculí ha celebrat la seva 95a edició i el femení el 59a.

La final masculina va enfrontar als dos equips de casa: Club Egara i Egara 1935. El Club Egara va fer-se amb la victòria per 3-2. Amb aquest resultat els ratllats revalidaven el títol i assolien el campionat per tercer any consecutiu. Al seu palmarès compten hores d’ara amb 22 títols.

El RC de Polo va classificar-se en tercer lloc al guanyar al FC Barcelona.

El campionat de Divisió d’Honor femenina el va guanyar el RC de Polo al vèncer al Júnior FC a la tanda de shoot outs. El conjunt barceloní no es feia amb el títol des de la temporada 2005-2006 i amb aquest ja són 21 els títols aconseguits en aquest campionat. El Club Egara, campió en la passada edició, va ser tercer al guanyar a l’Atlètic de Terrassa.

En aquesta gran festa del hockey també es va fer un homenatge als jugadors catalans que el passat mes d’agost es van proclamar campions d’Europa de Parahockey Categoria Development en la competició celebrada a Londres, coincidint amb el Campionat d’Europa de seleccions. Aquest són: Eduard Vázquez (Iluro HC); Raúl Sánchez (RC de Polo); Carlos Galindo, Eric Corzo i Luis Saldariaga (FC Barcelona); Alba Molina (Atlètic de Terrassa); Juan Ríos i Israel Casasola (Júnior FC) i Alfonso Durán (Club Egara). L’staff que va acompanyar a l’equip campió estava format per Julieta Alberio (1a entrenadora); Bibiana Oliva (entrenadora), Miki Pérez (entrenador), Helena Serra (entrenadora de porters) i Jordi Lobo (delegat).(*) Fotografia Ct femení Alann i Ct masculí Ramon Puig Camí