Federació catalana de Hockey

DHA: RC de Polo i Atlètic de Terrassa invictes

Aquest diumenge el RC de Polo rebia a l’Eduardo Dualde al Júnior FC i s’ha fet amb els tres punts al superar als blau-negres per 3-0, amb gols de Manu Bordas, Àlex Casasayas i David Alegre.

L’Atlètic de Terrassa va mostrar la seva superioritat al camp del RS Tenis Santander i va marcar 6 gols, contra els 3 del combinat de Santander. Els gols que van donar la victòria als grocs els van marcar Jordi Carrera -2-, Albert Beltrán, Marc Sallés, Roc Oliva i Quim Malgosa.

Al Pla del Bon Aire no van parar de celebrar els gols dels ratllats, 9 en van pujar al marcador. El Club Egara va jugar contra l’UD Taburiente i Xavi Aguilar va fer “hat trick”, Nani Mengíbar i Claudi Quera en van marcar dos i també van pujar al marcador els gols de Pep Romeu i Guillem Fustagueras.

Amb aquestes victòries el RC de Polo obre la classificació, seguit de l’Atlètic de Terrassa i del Club Egara. El Júnior FC ocupa el cinquè lloc.

El Club Egara participarà a la primera ronda de l’Euro Hockey League (EHL) que es jugarà al camp del Harvestehuder THC d’Hamburg aquest cap de setmana. El Club Egara està enquadrat en el grup D amb el Monkstown irlandès i el East Grinstead anglès. Els ratllats debutaran dissabte, 10 d’octubre, contra el conjunt anglès (12.30h) i diumenge (11.45h) jugarà contra el Monkstown. Així el partit de la 3a jornada de la DHA entre Júnior FC i el Club Egara es jugarà dijous, 22 d’octubre, a les 20.30h.

Els partits de la propera jornada són:

Dissabte, 9 d’octubre
R.S.Tenis -Atlético S.Sebastián(17.00h)

Diumenge, 11 d’octubre
ATLETIC TERRASSA -SPV Complutense (12.30h)

UD Taburiente -CH Pozuelo (12.30h)
Club de Campo - R.C.Polo (13.00h)

Dijous, 22 d’octubre
JUNIOR F.C.- CLUB EGARA (20.30h)

(*) Fotografia “ATHC”