Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • DHB: Balanç positiu de la primera jornada pels equips catalans

DHB: Balanç positiu de la primera jornada pels equips catalans

Aquest cap de setmana ha començat la DHB amb la participació de cinc equips catalans i quatre d’ells han guanyat els seus compromisos.

El vigent campió, Egara 1935, s’ha imposat a Real Sociedad 1927 per 3-0, amb gols de Sergi Aurell, Joan Marimón i Rovira. El Pedralbes rebia al Valencia CH i va guanyar per un contundent 9-0. Els gols del conjunt barceloní els ban fer Adrià Romy -2-, Carlos Miralles -2-, Alejandro Chaves, Luis Farré, Felipe Camprodón, Álvaro Turull i Hans Baumberger. El mateix resultat va tenir el CD Terrassa, que va demostrar la seva superioritat envers el CHP Benalmádena. Hat trick van fer Jaume Ventayol i Arol Artigas, Marc Lara va marcar 2 gols i Jan Lara fa fer 1. El Vallés va guanyar al FC Barcelona per 2-5; els gols del visitant els van fer Iu Vila -2-, Joan Tarrés -2- i Nil Escudé, els del blau-granes Albert Ayala i Oscar Sierra.

L’altre partit d’aquesta competició el van jugar el RC Jolaseta i el CH Sardinero i va acabar 3-0.

Amb aquest resultats el CD Terrassa encapçala la classificació, seguit de Pedralbes i Vallés. L’Egara 1935 es situa cinquè i el FC Barcelona sisè.

Els horaris i partits de la propera jornada són:

Dissabte, 10 d’octubre
Real Sociedad 1927 -FC BARCELONA (17.00h)

Diumenge, 11 d’octubre
VALLES DEPORTIVO - CHP Benalmádena (11.00h)
Valencia CH -RC Jolaseta (12.00h)
CD TERRASSA -PEDRALBES (12.30h)
CH Sardinero- EGARA 1935 (12.30h)

(*) Fotografia cotesia de Mar Molina