Federació catalana de Hockey

DHA: Atlètic de Terrassa i RC de Polo líders

DHA: Atlètic de Terrassa i RC de Polo líders


El Club Egara classificat per la K016 de l’EHL


Una jornada més l’Atlètic de Terrassa ha demostrat la seva superioritat, en aquesta ocasió davant del SPV Complutense. Els grocs van guanyar per 4-1 i van sumar tres punts més a la classificació. Roc Oliva va obrir el marcador i Ignasi Guerrero va fer hat trick.

El RC de Polo, que jugava amb el Club de Campo, va guanyar per 2-3, amb gols de David Alegre, Àlex Casasayas i Matias Rey. El combinat de Carlos García Cuenca ha guanyat tots els partits fins el moment.

L’encontre entre el Júnior FC i el Club Egara, que s’havia de jugar aquest diumenge, es disputarà el proper dijous dia 22 d’octubre ja que el combinat del Pla del Bon Aire ha participat aquest cap de setmana a la 1a Ronda de l’EHL i ha tornat d’Hamburg amb el passi a la K016. El Club Egara, que va debutar dissabte contra l’ East Grinstead anglès va guanyar per 1-0, amb gol de Pep Romeu i ahir va assolir el seu objectiu a l' empatar amb el Monkstown irlandès, 3-3 i acabar primer del seu grup. Els gols davant dels irlandesos els van fer Lluís Mercadé i Edi Tubau (2).

Els altres resultats de la jornada 2 d’aquesta categoria van ser: RS Tenis 3 – Atlético SS 2 i UD Taburiente 3 – CH Pozuelo 1.

Els partits de la propera jornada són:

DHA

Diumenge, 18 d’octubre
CLUB EGARA - Club de Campo (12.30h)
Atlético S.Sebastián -ATLETIC TERRASSA (12.30h)
R.C.POLO - R.S.Tenis (12.30h)
CH Pozuelo - JUNIOR F.C. (13.00h)
SPV Complutense - UD Taburiente (13.00h)