Federació catalana de Hockey

DHF: El Júnior FC líder en solitari

El Júnior FC líder en solitari al guanyar també aquesta setmana. Les de Sant Cugat han guanyat els tres partits disputats fins el moment, i aquesta jornada era un encontre “a priori” difícil, ja que jugaven contra la Real Sociedad SS, però el gol de Cristina Guinea i la defensa sòlida a la porteria blau-negra va resoldre el partit amb el resultat de 0-1.

Les jugadores del CD Terrassa van endur-se els tres punts del camp del RC de Polo, encara que el combinat barceloní va avançar-se al marcador, els gols de Laura Bruguera i Clara Ycart van donar la victòria a les de Les Pedritxes. Es situen les vermelles en cinquè lloc seguides del RC de Polo.

El Club Egara no va poder amb les seves rivals, SPV, i van perdre per 1-3. El gol local el va marcar Maria Tost. Les ratllades són setenes a la classificació.

En els altres dos partits va haver repartiment de punts, els resultats van ser: RS Tenis –RC Jolaseta 0-0 i el mateix resultat va tenir l’encontre entre l’UD Taburiente i Club de Campo.

Els partits de la propera jornada són:

DHF

Diumenge, 18 d’octubre
RC Jolaseta - CLUB EGARA (10.00h)
SPV - UD Taburiente (10.45h)
JUNIOR F.C - R.S.Tenis (12.30h)
CD TERRASSA - Real Sociedad S.S. (12.30h)
Club de Campo - R.C.POLO (12.30h)
1a Femení : Debut del Castelldefels HC i FC Barcelona


Dissabte Castelldefels HC i FC Barcelona van jugar el seu primer partit de la temporada i la victòria va ser per les jugadores de la Via Fèrria que van guanyar per 6-0, amb dos gols de Tania Escaich i Núria Ribó i un d’Imma López i Noemí López.

L’Atlètic de Terrassa en aquesta jornada no ha desaprofitat l’oportunitat de sumar els seus primer tres punts i han guanyat a Universidad de Sevilla per 4-2. Cristina Escudé ha fet hat trick i Laura Salat ha marcat un.

Els altres resultats de la jornada han estat:
SPV 0 - CH Sardinero 4
Real Sociedad S.S 0 - CH Pozuelo 3
Club de Campo 4 - RGC Covadonga 1

CH Pozuelo, CH Sardinero i Club de Campo encapçalen la classificació, seguits del Castelldefels HC que compta amb un partit menys.

Els partits de la propera jornada són:

Dissabte, 17 d’octubre
Universidad Sevilla – SPV (16.00h)
CH Pozuelo – Club de Campo (16.30h)

Diumenge, 18 d’octubre
ATLETIC TERRASSA HC - Real Sociedad S.S. (12.30h)

Dissabte, 24 d’octubre
CH Sardinero - F.C.BARCELONA (16.00h)
RGC Covadonga - CASTELLDEFELS (16.00h)