Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • DHA: Victòria de RC de Polo, Atlètic de Terrassa i Júnior FC

DHA: Victòria de RC de Polo, Atlètic de Terrassa i Júnior FC

RC de Polo i Atlètic de Terrassa continuen sense donar treva als seus contrincants i ambdós porten quatre partits guanyats de quatre jugats.

Els jugadors de Carlos García Cuenca van guanyar per un contundent 7-0 al RS Tenis. Els gols del RC de Polo els van marcar Manel Bordas (2), Salva Piera (2), Borja Llorens, David Alegre i Xavi Lleonart.

L’Atlètic de Terrassa ha tornat a fer-se amb els tres punts de la victòria, en aquesta ocasió va guanyar a domicili a l’At. San Sebastián per 1-3. Els gols grocs els van marcar Dani Malgosa (2) i Albert Beltrán.

El Júnior FC també va apuntar tres punts més a la classificació, els jugadors de Sant Cugat van guanyar a domicili al CH Pozuelo per 0-1, amb gol de Roger Matalonga. El Júnior FC es situa quart amb un partit menys disputat.

El Club Egara, que jugava a casa, no va poder amb el Club de Campo i la victòria va ser pel conjunt madrileny que va guanyar per 1-3. El Club de Campo es situa tercer i els ratllats en sisè lloc, però amb un partit menys.

El altre partit de la jornada el van jugar el SPV Complutense i l’UD Taburiente i va finalitzar 4-1.

Dijous, 22 d’octubre, es jugarà el partit Júnior FC – Club Egara (20.30h), que es va aplaçar per la participació del Club Egara al Round 1 de l’EHL.

Els partits de la propera jornada són:

DHA
Diumenge, 25 d’octubre
UD Taburiente - ATLETIC TERRASSA (12.00h)
Club de Campo - CH Pozuelo (12.30h)
JUNIOR F.C - SPV Complutense (12.30h)
R.S.Tenis - CLUB EGARA (13.00h)
Atlético S.Sebastián - R.C.POLO (13.00h)