Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • El CD Terrassa proposa que el Camp Federatiu es digui “Martí Colomer”

El CD Terrassa proposa que el Camp Federatiu es digui “Martí Colomer”

L'entitat de Les Pedritxes ha formulat a l'Ajuntament de Terrassa una proposta que compta amb el suport de la resta de clubs egarencs i de la Federació Catalana de Hockey i de la Real Federación Española de Hockey.

El CD Terrassa Hockey ha proposat formalment a l'Ajuntament de Terrassa que iniciï el procés per què el Camp Federatiu passi a denominar-se “Camp Martí Colomer”, en memòria del que va ser president de la Federació Catalana de Hockey i de la Real Federación Espanyola de Hockey. La junta directiva, que presideix Marià Lara, considera que concedir a aquesta instal·lació municipal tan emblemàtica per al hockey el nom de Martí Colomer es convertiria en un perpetu record de la figura de una de les persones que més i millor ha treballat pel creixement del nostre esport, tant a Terrassa, Catalunya com a Espanya.

La junta del CD Terrassa Hockey, després de la pèrdua de Martí Colomer, va valorar la forma de retre un homenatge a la seva memòria. Colomer, sempre vinculat a l'entitat de Les Pedritxes, va desenvolupar una activitat que va traspassar les fronteres del club. És per això que es va pensar en atorgar el seu nom a una instal·lació emblemàtica del nostre esport com és el Camp Federatiu, que va acollir els JJOO Barcelona’92, en què Martí Colomer va ser una peça clau. El Federatiu representa a tots els clubs de la ciutat i també a la resta d'entitats vinculades a aquest esport.

D'aquesta manera, durant el període de vacances, el president del CD Terrassa, Marià Lara, va traslladar per carta a la família de Martí Colomer l'objectiu de l'entitat de Les Pedritxes. Després de rebre l'agraïment i beneplàcit dels seus familiars va traslladar la proposta als diferents clubs de la ciutat. Club Egara, Atlètic Terrassa Hockey Club i Natació- Línia-22 van mostrar el seu total suport a aquesta proposta. Cal recordar que Martí Colomer també havia estat president de “Hockey per Terrassa”, entitat que aglutina els clubs locals.

També Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, assabentat de la proposta va donar suport institucional. Ara ha de ser el màxim organisme municipal qui determini el futur d'aquesta proposta que ha gaudit d'un gran suport i consens tant a nivell terrassenc, català com espanyol.

"Considerem que és el mínim que es mereix una persona amb la trajectòria i l'amor que havia demostrat Martí Colomer al hockey, no només al CD Terrassa, sinó a la resta d'entitats i el hockey terrassenc i espanyol. Per tot això, hem comptat amb un gran suport dels clubs i institucions perquè aquest modest homenatge arribi a bon port i que es pugui recordar de manera perpètua la figura d'una persona com Martí Colomer ", assenyalava Marià Lara, president del CD Terrassa.