Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Les seleccions catalanes preparades per participar als Campionats Autonòmics sub-18

Les seleccions catalanes preparades per participar als Campionats Autonòmics sub-18

Les seleccions catalanes sub-18 participaran des de dijous, 29 d’octubre, fins diumenge, dia 1 de novembre, als Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es celebren a València.

El campionat masculí compta amb la participació de vuit seleccions: CATALUNYA, Madrid, Cantàbria, Comunitat Valenciana, Euskadi, Aragó, Portugal i Múrcia que jugaran en dos grups; al femení són cinc les seleccions que lluitaran pel títol de campiones: CATALUNYA, Madrid, Cantàbria, Comunitat Valenciana i Euskadi. El campionat femení competirà en un únic grup. Els partits de grup es jugaran en 4 temps de 15’, sense aturar el temps en gol ni en penalti-córner.

La passada temporada CATALUNYA va ser campiona de la competició masculina i subcampiona de la femenina.

Els components de la selecció masculina són: Marc Abenoza, Roc Badia, Marc Escudé, Jan Amat, Pol Solà, Sam Cortés i Pol Albericio (Atlètic Terrassa); Marc Recasens, Jaume Torras, Martí Soler, Martín Gómez, Santi Mora, Pau Marquès i Marc Sanromà (P) (Club Egara); Marc Reyné i Javier Uriach (RC de Polo) i Pau Masip i Jan Calvache (P) (CD Terrassa).

L’staff està format per Pep Olivé, primer entrenador; Marc Salinas, cap d’equip; Albert Lis, fisioterapeuta i Oriol Freixa.

La selecció femenina està formada per Clara Ycart, Júlia Strappato, Clara Pineda, Laura Bruguera i Naia Alonso (CD Terrassa); Carla López-Llauder i Ester Pujade (P) (Club Egara); Esther Clotet, Nina Cortés, Anna Barba, Clara Badia i Marina Folch (P) (Atlètic Terrassa); Alejandra Conill, Lorena Vives i Marta de Mir (RC de Polo); Laia Vidosa, Clara Rodríguez i Margarita Pich-Aguilera (Júnior FC). Els entrenadors de la selecció femenina són Arseni Sañé i Andrew Wilson, Laia Ricart és fisioterapeuta i Anna Roure la cap d’equip.

Ambdues seleccions debuten dijous a les 16.30, la masculina juga amb Madrid i la femenina amb Cantàbria.