Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • DHA: RC de Polo líder en solitari al guanyar a l’ Atlètic de Terrassa

DHA: RC de Polo líder en solitari al guanyar a l’ Atlètic de Terrassa

El partit entre RC de Polo i Atlètic de Terrassa va acabar amb la victòria del combinat barceloní per 3-1, i es situa com líder en solitari amb 18 punts. Encara que van ser els grocs els que van obrir el marcador, amb gol de Ignasi Guerrero, els jugadors del RC de Polo van pressionar fins obtenir els tres gols de la victòria, que els van marcar David Alegre, Xavi Lleonart i Àlex Casasayas. L’Atlètic de Terrassa és segon amb 15 punts.

El Club Egara també s’ha fet amb els tres punts al guanyar, al Pla del Bon Aire, a l ’Atlético S. Sebastián per 5-3. Els ratllats ocupen el quart lloc, amb 13 punts; els mateixos que el Club de Campo que ocupa el tercer lloc a la taula.

El Júnior FC ha aconseguit aquesta jornada els tres punts al guanyar a domicili a l’UD Taburiente per 1-2. Els gols dels de Jorge Dabanch els han tornat a marcar Gerard García i Nil Marí. El Júnior puja un lloc a la taula, respecte la passada jornada, i ara ocupa el cinquè lloc.

El Club de Campo, tercer classificat, va guanyar a SPV Complutense per un ajustat 4-5. El partit entre CH Pozuelo i RS Tenis va acabar amb repartiment de punts, doncs van empatar (1-1).

La propera jornada es jugarà diumenge 15 de novembre i enfrontarà als quatre representants catalans entre ells, els partits i horaris són:

DHA
Diumenge, 15 de novembre
Atlético S.Sebastián - CH Pozuelo (11.00h)
ATLETIC TERRASSA -JUNIOR F.C (12.30h).
R.C.POLO - CLUB EGARA (12.30h)
Club de Campo - UD Taburiente (12.30h)
R.S.Tenis - SPV Complutense (13.00h)