Federació catalana de Hockey

DHF: El Júnior FC continua líder

Les tres primeres places de la classificació de la DHF segueixen sense modificar-se. El Júnior FC es manté una jornada més com a líder; el conjunt de Sant Cugat ha guanyat els sis partits jugats i hores d’ara compta amb 18 punts, a dos del segon classificat – el Club de Campo- i a tres del tercer – el SPV Complutense.

Aquesta jornada el Júnior FC rebia a Sant Cugat al Club Egara i ha guanyat per 2-0; gols que ha marcat Carlota Petchamé. Amb aquest resultat les ratllades baixen un lloc i es situen en sisè lloc.

El CD Terrassa, que rebia en Les Pedritxes al RC Jolaseta, ha guanyat de forma contundent al seu rival, 7-0. Amb aquests tres punts pugen fins el quart lloc. Al minut 4 Laura Bruguera ha inaugurat el marcador, dos minuts més tard Micaela Díaz ha marcat i Marta Bosque ho ha fet quatre minuts més tard. Amb el 3-0 s’ha acabat el primer quart. Al segon han marcat Júlia Strappato i Clara Ycart. Micaela Díaz ho ha tornat a fer al tercer i al quart ha sentenciat el resultat Arola Ycart. Valuosa victòria per les vermelles que amb 12 punts són quartes.

El RC de Polo ha aconseguit sumar un punt al camp de l’UD Taburiente, on el partit ha acabat amb el resultat d’empat a 0, però segueix en setè lloc.

El Club de Campo, segon amb 16 punts, també ha guanyat de forma contundent al seu rival, RS Tenis – penúltim amb només un punt. L’encontre ha acabat amb el resultat de 7-1 favorable a l’equip local.

El partit entre SPV Complutense, tercer, amb la Real Sociedad SS ha acabat 2-1.

Els partits de la propera jornada es jugaran el 15 de novembre i són:


DHF

Diumenge, 15 de novembre
R.S.Tenis- SPV Complutense (11.00h)
RC Jolaseta – Club de Campo (12.15h)
JUNIOR F.C.- CD TERRASSA (12.30h)
CLUB EGARA - R.C.POLO (12.45h)
Real Sociedad S.S. -UD Taburiente (13.00h)