Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • DHA: RC de Polo perd contra el Club Egara però segueix líder

DHA: RC de Polo perd contra el Club Egara però segueix líder

El RC de Polo ha perdut aquest diumenge el seu primer partit de la temporada, però segueix liderant la classificació, amb 18 punts. El Club Egara va guanyar a domicili al combinat barceloní per 2-4. El ratllat Guillem Fustagueras inaugurà el marcador, però Jordi Fàbregas empataria l’encontre. Pere Arch marca, i amb el resultat d’1-2 s’arriba al descans. Al tercer temps Guillem Fustagueras fa el tercer gol pel conjunt visitant. Lucas Vila, al 47’, retalla l’avantatge del Club Egara i marca pel combinat local. Ignasi Mengíbar va fer l’últim gol del Club Egara amb el que es va arribar al resultat final, 2-4. Amb aquesta victòria el Club Egara puja fins el segon lloc, i es situa a dos punts del líder.

El partit entre Atlètic de Terrassa i Júnior FC va acabar amb repartiment de punts al finalitzar 2-2. Els gols dels grocs els van marcar Dani Malgosa i Roc Oliva i els del Júnior FC, fets a l’últim quart, Frank di Mercurio i Joan Pujol. L’Atlètic baixa i es situa quart, amb 16 punts; els mateixos que Club Egara-segon- i Club de Campo –tercer-.

El Club de Campo, tercer classificat, va guanyar a UD Taburiente per 7-1; Atlético S. Sebastián 5-4 al CH Pozuelo i el SPV Complutense 1-2 al RS Tenis.

La propera jornada es jugarà diumenge 22 de novembre i ells partits i horaris són:

DHA
Diumenge, 22 de novembre
UD Taburiente - R.S.Tenis (11.30h)
JUNIOR F.C - Club de Campo (12.30h)
ATLETIC TERRASSA - CLUB EGARA (12.30h)
SPV Complutense - Atlético S.Sebastián (13.00h)
CH Pozuelo - R.C.POLO (13.30h)