Federació catalana de Hockey

El Projecte +Hockey rep el Premi Infanta Sofia

Ahir va tenir lloc el lliurament dels “Premis Nacionals de l’Esport 2014”, al Palau de El Pardo en una cerimònia presidida pels reis, i en la què el Projecte+Hockey va ser distingit amb el “Premi Infanta Sofia”.

A l’acte de lliurament va acudir el president de la Federació Catalana de Hockey, Narcís Carrió; el coordinador de Projecte + Hockey (Special), Jordi Lobo; el jugador, José Niño i el president de la RFEH, Santiago Deó, entre altres persones vinculades al món del hockey. El Projecte +Hockey (Special) està impulsat pel hockey català i la Federació Catalana de Hockey.

Aquest guardó premia a la persona o entitat que per la seva pròpia actuació esportiva o pel foment de l’activitat d’altres hagi destacat especialment en la difusió i millora de l’activitat esportiva entre els discapacitats físics, psíquics o sensorials.

Els premis es van fallar a Barcelona el passat mes de juliol i l’objectiu d’aquests és distingir anualment a aquelles persones i entitats que per la seva directa activitat o iniciativa personal, o bé com a partícips en el desenvolupament de la política esportiva han contribuït de forma destacada a impulsar o difondre l’activitat física-esportiva en l’any 2014.

La Federació Catalana de Hockey vol felicitar a les entitats, clubs de hockey, jugadors i voluntaris que fan que aquest “Projecte” tingui cada dia més recolzament i reconeixements.