Federació catalana de Hockey

1a Femení : Primer punt pel FC Barcelona

Aquest cap de setmana l’Atlètic de Terrassa ha tornat a guanyar. Les grogues rebien al Castelldefels i fins el quart temps cap jugada ha culminat en gol. Finalment Cristina Escudé ha aconseguit marcar per l’equip local. Amb aquesta victòria i els tres punts per les grogues, aquestes segueixen segones, amb 18 punts i un partit menys que el líder, CH Pozuelo. Les del Baix Llobregat segueixen en sisè lloc.

El FC Barcelona ha aconseguit apuntar el seu primer punt a l’empatar a 2 amb la Real Sociedad SS. Les blaugranes van anar davant el seu rival ben bé en tot moment; van inaugurar el marcador amb gol de Júlia Fernández però abans de la fi del primer temps la Real va empatar. Amb empat va aguantar el partit fins l’últim quart en el què les barcelonines van posar-se 1-2, amb gol de Carmen dos Santos, però dos minuts les locals aconseguien el gol de l’empat.

El líder, CH Pozuelo, va guanyar a RGC Covadonga per 3-1. Universidad de Sevilla va guanyar 2-1 al CH Sardinero. El conjunt sevillà és tercer, empatat a punts amb l’Atlètic de Terrassa, però amb un partit més jugat.

La propera setmana es juga jornada doble i els partits són:

Dissabte, 28 de novembre
F.C.BARCELONA -Club de Campo (15.00h)
CASTELLDEFELS - SPV Complutense (16:00h)
CH Sardinero - ATLETIC TERRASSA (16.00h)
RGC Covadonga - Real Sociedad S.S.(16:00h)
Universidad de Sevilla - CH Pozuelo (16.00h)

Diumenge, 29 de novembre
RGC COVADONGA - ATLETIC TERRASSA HC (12.00h)-
F.C.BARCELONA-SPV COMPLUTENSE (12.30h)
CASTELLDEFELS - CLUB CAMPO (12.30h)
CH Sardinero - REAL SOCIEDAD S.S (13.00h).