Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Santi Santanach rep l’ “Escut de Brillants”, màxima distinció del CD Terrassa

Santi Santanach rep l’ “Escut de Brillants”, màxima distinció del CD Terrassa

Dissabte passat es va celebrar a Les Pedritxes, el sopar oficial d’inici de temporada, en el què es van lliurar les distincions de la temporada 2014-2015.

La màxima distinció de la nit, l’Escut de Brillants, va recaure en l’expresident de l’entitat, Santi Santanach (2003-2014), qui es va mostrar molt emocionat i agraït en recollir el guardó.

L’Escut d’Argent va ser per Josep Miralles i Jordi Ramírez.

La Placa del CD Terrassa Hockey, va ser per Alfredo Vega i Xavi Segarra.

En l’apartat de medalles del club, les medalles d’or van recaure en Ferran Díaz, Cèsar Fontanes, Txus Garreta i Xavi Vericat; mentre que les de bronze, van ser per Marc Lara, Mª Antònia Romeu i Lluís Valls.

Durant el sopar, també es van entregar les distincions especials, a tots els col·laboradors que van formar part de la comissió de la 15a edició del Torneig Europeu d’Escoles (TEEH), i de la comissió del Torneig Hockey Solidari.

En l’apartat esportiu, es va premiar a tots els jugadors i jugadores que han format part de les seleccions espanyoles. En categoria Sub-16, Naia Alonso, Jan Calvache, Àlex Dalmau i Júlia Strappato; en Sub-18, Laura Bruguera, Victor Guerra, Marc Miralles, Clara Pineda i Clara Ycart; en la selecció +50, Joan Folch; i en la +60, Toni Nogués.

El pergamí d’honor, va recaure en l’equip Juvenil Femení, que va guanyar totes les competicions disputades en la darrera temporada. També es van repartir diplomes als equips que van destacar al llarg de la temporada.

L’acte va comptar amb 200 comensals i, entre les diferents autoritats, van assistir, Alfredo Vega, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa; Dani Nart, regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa; Santi Deó, president de la Real Federación Española de Hockey i Narcís Carrió, president de la Federació Catalana de Hockey.