Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • DHF: Acaba la 1a volta i els quatre representants catalans es classifiquen per la Copa de la Reina

DHF: Acaba la 1a volta i els quatre representants catalans es classifiquen per la Copa de la Reina

Aquest cap de setmana s’ha jugat l’última jornada de la primera volta de la DHF i ja es coneixen els participants en la Copa de la Reina, que es jugarà de l’11 al 13 de març al RC de Polo. Els quatre equips catalans que participen en aquesta categoria hi seran presents i el Júnior FC, serà un dels caps de grup, el Club de Campo també hi serà cap de grup. A més dels equips catalans s’han classificat Club de Campo, SPV Complutense, Real Sociedad SS i RC Jolaseta.

El Júnior FC ha acabat segon desprès de guanyar al SPV Complutense per 2-1, amb gols d’Andrea Puig i Carlota Petchamé. El club de Sant Cugat serà així un dels cap de grup.

El Club de Campo ha acabat líder de la primera volta al guanyar al CD Terrassa per 1-3. El CD Terrassa acaba en sisè lloc aquesta 1a volta. El Club Egara també va perdre el seu partit contra la Real Sociedad SS per 2-0 i acaba en cinquè lloc.

El RC de Polo, finalitza la 1a volta en la mateixa setena posició que la passada jornada, encara que va guanyar al RS Tenis per 1-2 amb gols de Marta Segú i Bárbara Muzáber.

El RC Jolaseta , que també participarà a la Copa de la Reina, va guanyar a l’UD Taburiente per 1-0, deixant així l’últim lloc de la classificació i pujant fins la vuitena plaça.

Els partits de la propera jornada es jugaran el 19 i 20 de desembre i són:

Dissabte, 19 de desembre
R.S.Tenis - Real Sociedad S.S (16.00h)

Diumenge, 20 de desembre
JUNIOR F.C. - UD Taburiente (10.30h)
RC Jolaseta - R.C.POLO (12.15h)
Club de Campo - CLUB EGARA (12.30h)
CD TERRASSA - SPV Complutense (13.00h)