Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • El RC de Polo organitza el XXVIXè TORNEIG INTERNACIONAL DE HOCKEY DE LA IMMACULADA Trofeu Marga Monegal

El RC de Polo organitza el XXVIXè TORNEIG INTERNACIONAL DE HOCKEY DE LA IMMACULADA Trofeu Marga Monegal

Les instal•lacions del RC Club de Polo de Barcelona acolliran, des de divendres 4 de desembre a diumenge 6 de desembre, la 29a edició del “Torneig Internacional de Hockey de la Immaculada Trofeu Marga Monegal”, una de les competicions no oficials més importants i conegudes en categories inferiors i la competició estatal més important de hockey base

Aquest concorregut torneig té com a filosofia que centenars de joves jugadors i jugadores de hockey de diferents ciutats i països tinguin l’oportunitat d’estrènyer els seus llaços d’amistat a través d’un magnífic ambient de convivència i competició.

En aquesta celebració del hockey pels més petits, hi prendran part 82 equips amb un total d’un miler de nens i nenes procedents de diversos punts de Catalunya, la resta d'Espanya i l’estranger (Anglaterra, Rússia, Bèlgica i Suïssa). Els equips catalans que participen en les diferents categories, des de cadet a benjamí, a més dels amfitrions són: Júnior FC, CD Terrassa, Iluro HC, Club Egara, Natació Línia-22 i FC Barcelona.

Una edició més el Torneig comptarà amb la participació dels Special Hockey que dissabte, a les 10.20h, jugaran al camp Eduardo Dualde .

El Torneig es clourà diumenge, a les 15.00h, amb el repartiment de trofeus i premis pels participants.

A més, com ja es va fer en edicions anteriors, durant la competició es recaptaran fons per a la “Fundació Soñar Despierto”, que tindrà una carpa al village. Aquesta Fundació ajuda a nens que es troben en centres d’acollida