Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • El RC de Polo celebra el seu 68č Torneig Internacional de Reis del 3 al 6 de gener

El RC de Polo celebra el seu 68č Torneig Internacional de Reis del 3 al 6 de gener

© Federació Catalana de HockeyA partir de dissabte 3 de gener, i fins dimarts 6 , el millor hockey internacional es reuneix en les instal•lacions del Real Club de Polo de Barcelona amb motiu de la 68a edició del Torneig Internacional de Hockey de Reis. En total seran 22 equips i prop de 350 jugadors els que prendran part en una competició que s'iniciarŕ diumenge i que acabarŕ dimecres al migdia. En el torneig hi ha dues categories: sčnior i juvenil, ambdues amb equips masculins i femenins.

Dilluns, dia 4, es celebrarŕ el sopar oficial del torneig i dimecres es clourŕ el mateix amb la cerimňnia de lliurament de premis de categoria sčnior desprčs del partit final, que es jugarŕ a les 12.30h. Dimarts, dia 5, a les 14.30h es lliuraran els premis de categoria juvenil.

La categoria sčnior masculí disputarŕ la Copa de l’Ajuntament de Barcelona, 68a edició; la sčnior femení el Trofeu Marga Monegal, 50a edició; el juvenil masculí juga el Trofeu Alberto Piera Fatjó, 52a edició i el juvenil femení la Copa Juan Angel Calzado, 37a edició.

En categoria sčnior masculí participa RHC Leuven (Bčlgica), Pedralbes 1991, Pedralbes HC i RC de Polo; en sčnior femení Leicester HC (Anglaterra), Royal Leopold (Bčlgica), CAR Barcelona sub-21 i RC de Polo, en juvenil masculí juguen Calday Grange (Anglaterra), Repton School (Anglaterra), Diagonal HC, Wellingoyon College (Anglaterra), Willem College (Anglaterra), FC Barcelona, Pedralbes HC i RC de Polo; i en juvenil femení Wellington College (Anglaterra), Willem College (Holanda), Repton School (Anglaterra), Polar Bears (Canadŕ), Racing Club de Bruxelles (Bčlgica) i RC Polo.

En la passada edició RC de Polo va ser campió sčnior masculí, sčnior femení i juvenil masculí; CAR Barcelona sub-16 va ser campiona de la categoria juvenil femení.