Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • CT Les Fonts campió masculí de 1a de Hockey Sala i Júnior FC campió femení

CT Les Fonts campió masculí de 1a de Hockey Sala i Júnior FC campió femení

© Federació Catalana de HockeyAhir es van cloure els Campionats de Catalunya de Primera de Hockey Sala al Pavelló Poliesportiu Municipal Gornal de L’Hospitalet.

La final masculina la van jugar CT Les Fonts i Club Egara i es va fer amb el títol el combinat de Les Fonts a la tanda dels shoot-outs, (5-4) desprès d’arribar a la fi de l’encontre amb el resultat d’empat a 3. Al minut 7 del primer temps Javier García va obrir el marcador a favor de Les Fonts, dos minuts més tard Jaume Freixa va fer el 2-0; al 18’ va marcar per l’Egara Lluís Mercadé. Al segon temps Fran Dinarés -5’- va fer el 3-1, al 7’ Lluís Mercadé va tornar a fer gol per l’Egara i al 15’ Xavier Aguilar va aconseguir l’empat ,3-3; resultat amb el que van començar els llançament de shoot-outs. Per Les Fonts van marcar Fran Dinarés i Javier García i pel Club Egara Josep Farrés. Amb aquest resultat CT Les Fonts aconseguia fer-se amb el títol de campió de Catalunya.

El partit de la Final el van dirigir els col·legiats Dario Lázaro i Jonathan Gómez.

El partit pel 3r-4t lloc el van jugar l’Atlètic de Terrassa, campió la passada temporada, i l’Atlètic 1952. L’encontre va acabar amb el resultat de 3-2. Els gols de l’Atlètic els van marcar Inyaki Freixa (2) i Dani Malgosa, els de l’Atlètic 1952 de Arnau de Bruijn i Josep Maria Anguita.

El Premi al Millor Jugador de la Final va ser per Jorge de Falguera, de CT Les Fonts.

Classificació final

1.- CT LES FONTS
2.- CLUB EGARA
3.- ATLÈTIC TERRASSA HC
4.- ATLÈTIC 1952
5.- JUNIOR FC
6.- VALLÈS ESPORTIU
7.- FC BARCELONA
8.- EGARA 1935
9.- CD TERRASSA
10.- EHC

La final femenina la van jugar el Club Egara i El Júnior FC i el combinat de Sant Cugat es va fer amb el títol al guanyar per 1-5. Les jugadores de Joan Vidal van començar inaugurant el marcador al minut 11’, va ser gol d’Anna Gil, que al 16’ va tornar a marcar; un minut més tard Mariona Serrahima va fer el 0-3, resultat amb el que es va arribar al descans. Al primer minut del segon temps Marta Grau va fer el 0-4, al 3’ Paz Codina va marcar el 0-5 i 4’ abans de que els col·legiats xiulessin la fi de l’encontre Nona López-Llauder va marcar pel Club Egara, 1-5, resultat amb els que s’arribava a la fi del partit de la final. Van arbitrar l’encontre Laura Trujillo i Joan Roca.

El Júnior FC va proclamar-se campió la temporada 2013-2014.

El partit pel 3r lloc el van jugar CD Terrassa i Atlètic de Terrassa, vigent campió, i es va fer amb la victòria el CD Terrassa al guanyar per 2-0. Els gols de les vermelles els va marcar Marta Bosque, tots dos al primer temps (12’ i 19’).

El Premi a la Millor Jugadora de la Final va ser per Paz Codina.

Classificació final

1.-JUNIOR FC
2.- CLUB EGARA
3.- CD TERRASSA
4.- ATLÈTIC TERRASSA HC
5.- FC BARCELONA
6.- CASTELLDEFELS HC


A les finals van assistir diverses autoritats: Santi Siquier, representant territorial de l’Esport a Barcelona; Cristian Alcázar, regidor de l’Àrea de Benestar i Drets Socials, d’Esports i Joventut de L’Hospitalet de Llobregat; Santiago Deó, president de la RFEH; Jordi Alcover, vicepresident de la EHF; Narcís Carrió, president de la Federació Catalana de Hockey i diferents presidents dels clubs catalans.