Federaciˇ catalana de Hockey

Comencen els Campionats Juvenils de Hockey Sala

Aquest cap de setmana comencen els Campionats Juvenils de Hockey Sala; demÓ ho fa la competiciˇ masculina i el Grup B1 femenÝ, diumenge sĺinicia el Grup A femenÝ i el B2.

Totes dues competicions es divideixen en dos grups i el B es subdivideix en B1 i B2. Al Grup A masculÝ participen AtlŔtic de Terrassa, VallÚs, Club Egara, Egara 1935, CD Terrassa, J˙nior FC i Catal˛nia. Al Grup A femenÝ ho fan Club Egara, CD Terrassa, AtlŔtic de Terrassa, VallÚs i J˙nior FC.

El 6 de febrer, al Pavellˇ del Club Egara, es juguen els Classificatoris i Semifinals. Diumenge, 7 de febrer, al mateix Pavellˇ del Pla del Bon Aire, a les 9.30h es juga el partit femenÝ pel bronze i a les 12.30h el bronze masculÝ; la Final femenina estÓ programada a les 11.00h i la masculina a les 14.00h.

La passada temporada el CD Terrassa va proclamar-se campiˇ masculÝ i femenÝ A i el Club Egara ho va fer dels dos campionats B.

AtlŔtic 1952, FC Barcelona, Iluro HC, Catal˛nia i Egara 1935 participen al GB1 masculÝ; Club Egara, CD Terrassa, Nataciˇ i Can Salas al GB2. VallÚs, J˙nior F, Catal˛nia, Castelldefels B i FC Barcelona juguen al GB1 femenÝ Castelldefels, CD Terrassa, J˙nior B i Club Egara al GB2.
Aquests jugaran els partits de semifinals i classificatoris el 13 i 14 de febrer i el 20 i 21 les finals i els partits del 3r-4t lloc.