Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • El Vallés classificat per la Fase Final del Campionat de 1a Masculí de Hockey Sala

El Vallés classificat per la Fase Final del Campionat de 1a Masculí de Hockey Sala

Aquest cap de setmana s’han disputat els Sectors del Campionat de 1a Masculí de Hockey Sala. L’Atlètic de Terrassa ha organitzat el Sector 1 en el què participaven Atlètic 1952 i Vallès i el Vallès ha estat qui s’ha fet amb la plaça en joc al quedar primer. El combinat va guanyar a l’Atlètic 1952 per 5-6, al CA San Vicente per 5-6 i a Giner de los Ríos per 13-2. El Júnior FC jugava el Sector organitzat a Llodio per la Federació Basca, però ha estat segon; el RS Tenis s’ha classificat per la Fase Final. També s’han classificat CH Barrocas i Pozuelo HC.

La Fase Final es juga al Pavelló de Can Salas del 5 al 7 de febrer i jugaran pel títol al Grup A el 1r classificat de la Federació Madrilenya, el 3r classificat de la Federació Madrilenya, Vallés i Pozuelo HC; al Grup B l’Atlètic de Terrassa, el 2n classificat de la Federació Madrilenya, RS Tenis i CH Barrocas.

La passada temporada l’Atlètic de Terrassa va proclamar-se subcampió, CH Complutense va ser campió i Club de Campo el tercer classificat.(*) Fotografia cortesia de Gerard Descarrega (Facebook Vallés Esportiu DH)