Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • CD Terrassa, femení, i Club Egara, masculí, campions de Catalunya de Juvenil Sala

CD Terrassa, femení, i Club Egara, masculí, campions de Catalunya de Juvenil Sala

© Federació Catalana de HockeyEl CD Terrassa juvenil femení ha revalidat el seu títol de campió al guanyar la final per shoot outs a l’Atlètic Terrassa. El marcador el va obrir l’Atlètic al minut 1 amb gol de Queralt Figueras, al 6’ Judith Astals va empatar i al 12’ Clara Ycart va marcar per les vermelles; al 18’ Anna Barba va tornar a igualar el resultat i amb aquest es va anar al descans. No haver més gols fins els últims minuts del segon temps, al 17’ Queralt Figueras va marcar per l’Atlètic i al 18’ Clara Ycart va aconseguir igualar un altre cop el partit i començar així la tanda dels shoot outs que va ser favorable per les jugadores del CD Terrassa (4-3).

El bronze va ser pel Júnior FC que va guanyar a Club Egara per 4-0, amb gols de Laia Vidosa (2), Helena Cambra i Andrea Alonso.

Classificació Final:
1.- CD TERRASSA
2.- ATLÈTIC TERRASSA HC
3.- JUNIOR FC
4.- CLUB EGARA
5.- VALLÈS ESPORTIU


La final masculina la van jugar el CD Terrassa i Club Egara i els ratllats es van fer amb la victòria al guanyar per 1-4. Al primer temps Jaume Torras (7’) i Martín Gómez (19’) van marcar per l’Egara. Al segon temps, també pels del Pla del Bon Aire van marcar Xavi Gispert (9’) i Martí Soler (18’), Pau Torrente va marcar (19’) pel CD Terrassa i amb aquest resultat es va arribar a la fi del partit.

El partit pel bronze el van jugar Atlètic de Terrassa i Vallés i se’l va endur l’Atlètic al guanyar per 5-0 amb hat trick de Pol Solà i gols de Roc Badia i Sam Cortés.

El partit pel 5è-6è lloc el van jugar Egara 1935 i Júnior FC i va acabar amb el resultat de 6-2 favorable per l’Egara 1935.

Classificació Final:
1.- CLUB EGARA
2.- CD TERRASSA
3.- ATLÈTIC TERRASSA HC
4.- VALLÈS ESPORTIU
5.- EGARA 1935
6.- JUNIOR FC