Federació catalana de Hockey

El RC de Polo celebra el IV TOP HOCKEY BARCELONA

El RC Polo organitza de l’11 al 14 de febrer la IV edició del TOP HOCKEY BARCELONA, competició que reuneix a la Ciutat Comtal a tres equips espanyols (Club de Campo, Atlètic de Terrassa i RC Polo) i a tres dels millors conjunts holandesos del moment (Oranje Zwart, Rotterdam i Den Bosch). El TOP HOCKEY BARCELONA va néixer amb la voluntat de convertir-se en un torneig referent i de primer nivell durant la pretemporada hivernal dels millors equips europeus i ho ha aconseguit des de la seva primera edició al 2013.

El sistema de competició és de tots contra tots, encara que els sis equips participants es divideixen en dos grups de tres equips cadascun. En el grup negre s'enquadren els equips europeus, mentre que Club de Campo, Atlètic de Terrassa i RC Polo conformen l'equip vermell. Cada conjunt jugarà en sistema de lliga i serà l’equip que sumi més punts el campió de la competició. Per cada partit guanyat es suma 1 punt, i en cas d’empat es disputarà una tanda de 5 shoot outs.

Es jugaran tres partits cada dia excepte divendres que, a partir de les 17.00h, està programat un clínic que impartiran tots els entrenadors participants.

Els àrbitres del TOP HOCKEY BARCELONA són Marcelo Serveto, Paco Vázquez, Marc Gabarró, Jordi Puig, Nathan Stagno, Coen Van Bunde i Philip Schellekens és el mànager d’àrbitres.

Més enllà de l'aspecte competitiu, el TOP HOCKEY BARCELONA servirà per a què tots els equips ultimin la seva preparació de cara a la tornada de les competicions oficials, que en el cas de la Divisió d'Honor A és el 21 de febrer.

El programa del TOP HOCKEY BARCELONA és:

Dijous, 11 de febrer
18.45h AT. TERRASSA – Rotterdam (E. Dualde)
20.30h Oranje Zwart – Club de Campo (Camp 2)
20.45h RC POLO – Den Bosch (E. Dualde)

Divendres, 12 de febrer
17.00h CLÍNIC ENTRENADORS

Dissabte, 13 de febrer (E. Dualde)
09.30h Esmorzar - Col·loqui
11.00h AT. TERRASSA – Oranje Zwart
13.00h Rotterdam – RC POLO
15.00h Den Bosch - Club de Campo
20.00h Còctel


Diumenge, 14 de febrer
11.00 Club de Campo – Rotterdam (E. Dualde)
11.00 Den Bosch – AT. TERRASSA (Camp 2)
13.00 RC POLO – Oranje Zwart (E. Dualde)

El lliurament de premis es farà a les 14.30h.