Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Aquest cap de setmana, desprčs de l’aturada hivernal, torna la DHA i la DHF

Aquest cap de setmana, desprčs de l’aturada hivernal, torna la DHA i la DHF

Torna el cap de setmana la DHA i la DHF. Dissabte la DHF es reprčn amb el partit entre la Real Sociedad SS i el RC Jolaseta, diumenge es jugaran la resta d’encontres.

SPV Complutense – Club de Campo (Pendent horari)
UD Taburiente - CD TERRASSA (9.45h)
R.C.POLO - JUNIOR F.C (12.30h).
CLUB EGARA - R.S.Tenis (12.30h)

A la primera volta el CD Terrassa va guanyar a l’UD Taburiente per 3-1; el Júnior FC al RC de Polo per 1-0 i el Club Egara al RS Tenis per 0-2.

A l’aturada el líder era Club de Campo (26 punts), seguit del Júnior FC (25 punts), SPV Complutense (24 punts), Real Sociedad SS (19 punts), Club Egara i CD Terrassa (tots dos amb 15 punts), RC de Polo i RC Jolaseta (amb 7 punts), UD Taburiente (4 punts) i tancant la classificació el RS Tenis (2 punts).
Diumenge es jugaran els partits de la DHA

UD Taburiente - CLUB EGARA (11.30h)
ATLETIC TERRASSA - R.S.Tenis (12.30h)
Club de Campo - Atlético S.Sebastián (12.30h)
JUNIOR F.C - R.C.POLO (13.00h)

L’encontre entre el SPV Complutense i el CH Pozuelo es jugarŕ el 17 d’abril, a les 12.30h.

A la segona jornada el Club Egara va guanyar a l’UD Taburiente per 9-0, l’Atlčtic Terrassa al RS Tenis per 3-6 i el RC de Polo al Júnior FC per 3-0.

El RC de Polo és líder de la DHA (27 punts), el segueix el Club Egara (25 punts), l’Atlčtic de Terrassa i Club de Campo (ambdós amb 19 punts), el Júnior FC ocupa la cinquena plaça (16 punts) i per darrera van SPV Complutense, RS Tenis, Atlético SS, CH Pozuelo i UD Taburiente.