Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • 3r Mini Hockey Solidari – Posa´t el tubular “Buff” de MUA (Club Egara)

3r Mini Hockey Solidari – Posa´t el tubular “Buff” de MUA (Club Egara)

El proper dissabte 2 d´abril, es celebrarà la 3r Mini Hockey Solidari – Posa´t el tubular “Buff” de MUA en les instal·lacions del Club Egara, torneig organitzat pel mateix club i MUA, solidaris amb la leucèmia infantil. La recaptació del torneig anirà destinada íntegrament a la recerca de la leucèmia infantil que es realitza a l´Hospital Sant Joan de Déu.

Aquest torneig va dirigit a nens i nenes de les escoles esportives de Hockey nascuts els anys 2009 i 2010 i tindrà una durada de 7 hores aproximadament (10.00 a 17:00) amb picnic inclòs per els participants.

L’objectiu dels organitzadors és que el Mini Hockey Solidari sigui el torneig de referència pels més menuts que s´inicien en la pràctica esportiva del nostre esport i on la solidaritat sigui la base en l´organització del mateix. Així com recaptar fons per ajudar a la recerca per l’estudi de la leucèmia infantil.

Amb la finalitat de recaptar fons MUA, solidaris amb la leucèmia infantil, ha creat un “Buff” solidari que es repartirà a tots els participants, juntament amb el “welcome pack” inclòs amb la inscripció, que és de 10 € per jugador.

El Torneig es farà en format 3x3, amb la participació de sis categories, en un camp mes petit que l'habitual i amb 1 porteria per banda, els partits seran de 20’ i es preveu que cada equip jugui un mínim de 3-4 partits per equip, depenent de la quantitat d'inscripcions per categoria.

Les categories seran:

2009 masculí
2009 Femení
2009 Mixt (jugaran amb masculí)
2010 masculí
2010 Femení
2010 Mixt (jugaran amb masculí)

La data límit per a la inscripció és dilluns 21 de març