Federació catalana de Hockey

DHA: El RC de Polo es manté com a líder

Aquest cap de setmana ha retornat la DHA desprès de l’aturada hivernal. El RC de Polo jugava a Sant Cugat contra el Júnior FC i s’ha portat els tres punts al guanyar per 1-3 al conjunt local. En aquest encontre tots els gols han arribat a l’últim quart; Lucas Vila, 46’, va obrir el marcador pel conjunt barceloní, però poc desprès Gerard García va aconseguir empatar, al 49’ va tornar a marcar el conjunt de Carlos García Cuenca, gol de Pepe Borrell, i al 56’ ho va fer un altre cop Lucas Vila arribant amb aquest resultat a la fi del temps reglamentari. Continua així, una jornada més, el RC de Polo com a líder.

El Club Egara, segon, va visitar a l’UD Taburiente i va guanyar per 1-2. Tots els gols d’aquest encontre van marcar-se per penalti córner. Va inaugurar el marcador Claudi Quera i el combinat canari va empatar, però a l’últim minut Pepe Romeu va donar la victòria i els tres punts als del Pla del Bon Aire.

L’Atlètic de Terrassa va rebre al RS Tenis i es va quedar amb la victòria i els tres punts. Els grocs van guanyar per 2-1, encara que va ser el RS Tenis qui es va avançar al marcador. Els de Roger Pallarols van marcar al 3r i 4t temps; els gols van ser d’Albert Beltrán i Jordi Carrera. L’Atlètic segueix tercer, a sis punts del Club Egara.

El Club de Campo va guanyar a l’Atlético S.Sebastián per 8-0 i és quart.

El partit entre el SPV Complutense i el CH Pozuelo es jugarà el 17 d’abril a les 12.30h.

Els partits de la propera jornada són:

Dissabte, 27 de febrer
Atlético S.Sebastián - R.S.Tenis (16.30h)

Diumenge, 28 de febrer
R.C.POLO - Club de Campo (12.30h)
CLUB EGARA - JUNIOR F.C (12.30h)
SPV Complutense - ATLETIC TERRASSA (13.00h)
CH Pozuelo - UD Taburiente (13.00h)