Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • DHF: El Júnior FC cedeix el liderat al Club de Campo

DHF: El Júnior FC cedeix el liderat al Club de Campo

El Júnior FC ha deixat el liderat aquesta jornada al perdre contra la Real Sociedad per 0-1. Les de Sant Cugat van plantar cara durant tot l’encontre però a manca de dos minuts per arribar a la fi de l’encontre va marcar de penal córner la Real enduent-se la victòria i els tres punts. Hores d’ara són segones amb 28 punts. La pèrdua de les blau-i-negres ha estat aprofitada pel Club de Campo que ha guanyat a l’UD Taburiente per 1-0. Les madrilenyes tornen així a situar-se en primer lloc, amb un partit menys, i 29 punts. Amb un partit menys també i terceres es col·loquen les jugadores del SPV Complutense que van guanyar per 4-0 al Club Egara. Ara només un punt les separa de les jugadores de Sant Cugat.

El RC de Polo va guanyar al CD Terrassa per 0-1, gol que va marcar al minut 4 del primer temps Sofia Cesanelli. Les de Jordi Alastrue segueixen ocupant el setè lloc amb 10 punts. Empatats amb 18 punts estan Club Egara i CD Terrassa.

Sorpresa va donar el RS Tenis que va aconseguir la seva primera victòria al guanyar al RC Jolaseta per 0-3 i deixant de ser l’equip cuer, plaça que ocupa aquesta jornada l’UD Taburiente.

Els partits de la propera jornada són:

Diumenge, 6 de març
UD Taburiente - SPV Complutense (10.00h)
R.S.Tenis - JUNIOR F.C (11.00h)
R.C.POLO - Club de Campo (12.30h)
Real Sociedad SS - CD TERRASSA (12.30h)
CLUB EGARA - RC Jolaseta (12.30h)