Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Doblet de CATALUNYA als Campionats Autonòmics sub-16

Doblet de CATALUNYA als Campionats Autonòmics sub-16

© Federació Catalana de HockeyLes seleccions catalanes sub-16 s’han proclamat campiones dels Campionats Autonòmics Cadets celebrats al Júnior FC de Sant Cugat del 17 al 20 de març.

Ambdues seleccions s’han penjat les medalles de campions desprès de guanyar en les respectives finals a Comunitat de Madrid per 2-1, i totes dues han arribat a la final invictes, i la masculina a més sense encaixar cap gol. Al campionat masculí CATALUNYA va guanyar a Múrcia per 0-18, a Comunitat Valenciana per 4-0, a Canàries per 10-0 i a Cantàbria per 2-0 i a la final a Comunitat de Madrid per 2-1. Al campionat femení CATALUNYA va imposar-se a Canàries per 0-5, a Comunitat de Madrid per 0-1, a Comunitat Valenciana per 5-0, a Euskadi per 0-4, a Cantàbria per 4-1 i la final va guanyar per 2-1 a Comunitat de Madrid.

La selecció masculina ha revalidat així el seu títol de campiona i des de la temporada 2010/2011 CATALUNYA no aconseguia doblet en aquesta categoria.

Deu seleccions dividides en dos grups han participat al campionat masculí, a l’ A CATALUNYA, Cantàbria, C. Valenciana, Canàries i Múrcia; al B Euskadi, Aragó, C. Madrid, Galícia, i Portugal. Al campionat femení sis seleccions han pres part: CATALUNYA, Ctat. Madrid, Cantàbria, Ctat. Valenciana, Canàries i Euskadi.

Jan Vall ha estat distingit amb el premi de “Millor Jugador”, Guillermo Fortuño amb el de “Màxim Golejador” i Clara Pérez amb el de “Millor Portera”.

Els campions són: Gerard Clapés (Club Egara); Edu de Ignacio-Simó i Isaac de Ignacio-Simó (CD Terrassa); Oriol Gómez i Guillem Miserachs (Catalònia HC); Pablo Luna (Júnior FC); Jordi Bonastre, Miquel Calzada, Pepe Cunill, Pau Cunill, Pau Jover, Jan Vall i Joan Dalmases (Atlètic Terrassa); Lucas Barón, Pedro Permanyer, Guillermo Fortuño i Luis Calzado (RC de Polo) . Pep Olivé ha estat el primer entrenador, Andrew Wilson el segon, Marc Salinas el cap d’equip i Albert Lis el fisioterapeuta.

Les campiones són Júlia Clapés (Club Egara); Aina Villoro, Laia Vancells, Estel Forte i Júlia Strappato (CD Terrassa); Clara Pérez (Natació Línia-22); Nora Bruinsma, Lorena Vives i Isabel Zaldúa (RC de Polo); Maria Gestí (Atlètic Terrassa); Marina Ginel (Castelldefels); Marta Lamoglia, Helena Cambra, Anna Serrahima, Laura Bosch i Berta Serrahima (Júnior FC) ; Marta Dorda i Inés Fanlo (Iluro HC) . Arseni Sañé ha estat el primer entrenador, Guillermo Carnicer, el segon entrenador, Anna Roure, la cap d’equip, i Laia Ricart, fisioterapeuta.