Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • EHL: L’ Atlètic Terrassa classificat per jugar la Final

EHL: L’ Atlètic Terrassa classificat per jugar la Final

© Federació Catalana de HockeyAtlètic de Terrassa, RC de Polo i Club Egara han jugat la K016 en Amsterdam el 25 i 26 de març. L’Atlètic de Terrassa va debutar divendres contra el KHC Dragons i es va classificar pel K08 a la tanda dels shoot outs , 1-1 (2-3). Diumenge, 27, va jugar contra el KHC Leuven i va guanyar per 3-2. Els gols no van arribar fins el segon quart. Al minut 32 Marc Sallés va obrir el marcador pels grocs, però dos minut més tard els belgues van empatar; Roc Oliva al mateix minut va aconseguir el 2-1, resultat que es va mantenir fins el 49’ quant Pau Quemada va empatar, però al 57’ Jan Malgosa va aconseguir el gol de la victòria i el passi per la Final Four.

RC de Polo i Club Egara van jugar dissabte i el conjunt barceloní va imposar-se per 3-0, classificant-se pel K08. Els gols del RC de Polo els van fer David Alegre, 13’, Xavi Lleonart, 49’, i Àlex Casasayas, 60’. Amb aquest resultat l’equip de Carlos García-Cuenca va jugar el K08 ahir contra l’Amsterdam, però el campió de Copa no va poder contra el seu rival i es va quedar fora de la Final Four de la competició europea per la mínima,2-1.

Els equips que jugaran la Final Four de l’EHL el 14 i 15 de maig a Barcelona són: Atlètic de Terrassa, SV Kampong, Amsterdam H&BC i Haverstehuder THC.