Federació catalana de Hockey

DHA: El RC de Polo continua líder

El RC de Polo continua liderant la classificació de la DHA. En aquesta ocasió el combinat barceloní jugava contra l’Atlètic de Terrassa a Can Salas. El partit va mantenir-se amb empat a 0 fins el minut 33 quan David Alegre va marcar pel RC de Polo; Marc Sallés al 40 va empatar però Salva Piera va donar la victòria pel combinat barceloní marcant un altre gol, resultat amb el que va finalitzar l’encontre. Els grocs continuen en tercer lloc amb 31 punts.

En segon lloc està el Club Egara que va tornar de San Sebastián amb tres punts més a la classificació; els ratllats van guanyar per 0-1, gol marcat per Xavi Aguilar.

El Júnior FC va rebre en Sant Cugat a l’UD Taburiente. Els blau-i-negres van guanyar per 4-1. Els dos primers gols els van fer a l’inici del segon quart i abans dels descans els canaris van aconseguir escurçar la diferència. Als últims minuts del partit el Júnior van sentenciar amb dos gols més. Ahir van marcar Javi García, Marcel Malgosa, Roger Matalonga i Oriol Forner. Els jugadors de Jorge Dabanch ocupen el cinquè lloc de la classificació, a tres punts del Club de Campo.

El partit entre el Club de Campo, quart, i el SPV Complutense va acabar amb el resultat de 3-1 i el disputat entre RS Tenis i CH Pozuelo va finalitzar 3-0.

La propera jornada es jugarà el 10 d’abril i els partits i horaris són:

UD Taburiente - Club de Campo (12.00h)
JUNIOR F.C - ATLETIC TERRASSA (12.30h)
CLUB EGARA - R.C.POLO (12.45h)
CH Pozuelo - Atlético S.Sebastián (13.00h)
SPV Complutense - R.S.Tenis - (13.00h)