Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • DHF: Victòria del CD Terrassa, Júnior FC i RC de Polo

DHF: Victòria del CD Terrassa, Júnior FC i RC de Polo

Nova victòria del Júnior FC, en aquesta ocasió les de Sant Cugat van guanyar al Club Egara per 0-3, amb gols de Carlota Petchamé, Anna Gil i Cristina Guinea. Les jugadores de Joan Vidal segueixen en tercer lloc de la taula.

També el CD Terrassa ha guanyat al RC Jolaseta, 1-3. Els gols de les vermelles els han marcat Marta Bosque, Laura Bruguera i Judit Masip. Les de Les Pedritxes segueixen en sisè lloc però empatades a punts amb el Club Egara.

El RC de Polo jugava amb les cueres, UD Taburiente, i va aprofitar l’ocasió per fer-se amb la victòria i els tres punts d’aquesta. El partit va acabar amb el resultat de 2-0 i els gols del combinat barceloní els van marcar Maria Belén Cerruti i Yana Vorushylo. Segueixen en setè lloc.

La victòria del SPV Complutense per 3-1 contra la Real Sociedad SS i l’empat del Club de Campo, 0-0, contra el RS Tenis ha situat de forma provisional al Club de Campo i a SPV Complutense en primer i segon lloc, respectivament, empatats a 36 punts. Però dimecres es resoldrà aquest coliderat provisional ja que jugaran el partit de la jornada 11 que no van disputar (20.00h).

Els partits i horaris de la propera jornada són:

DHF
Diumenge, 10 d’abril
UD Taburiente - Real Sociedad S.S (10.00h)
SPV Complutense - R.S.Tenis (11.00h)
R.C.POLO - CLUB EGARA (12.30h)
CD TERRASSA - JUNIOR F.C. (12.30h)
Club Campo - RC Jolaseta (12.30h)