Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • Dissabte acaben els Campionats Infantils Masculins de Hockey Sala i el Femení Grup A

Dissabte acaben els Campionats Infantils Masculins de Hockey Sala i el Femení Grup A

Aquest cap de setmana acaben els Campionats Infantils Masculins de Hockey Sala. El Grup B i C jugaran les seves finals a la Pista del Júnior FC; Júnior i Club Egara lluitaran pel títol del Masculí B (13.00h) i FC Barcelona – Pedralbes (12.00h) ho faran pel Masculí C.

La pista de l’Atlčtic de Terrassa acollirŕ els partits pel bronze, al Grup B el jugaran CD Terrassa i Egara 1935 (13.00h) i del C ho faran RC de Polo i Júnior FC (12.00h).

Els Infantils Sala del Grup A juguen dissabte la seva última jornada de la Lliga Regular. A manca de disputar aquesta última jornada per cončixer al campió en masculí, Club Egara va primer amb 18 punts i tots els partits guanyats; el segueix l’Atlčtic amb 15 punts; tercer el Júnior amb 13 punts ; quart el FC Barcelona amb 13 punts també i amb nou punts menys i cinquč el Vallčs.

En femení el Júnior FC va primer, amb 15 punts; Club Egara segon amb 13 punts, els mateixos que l’Atlčtic de Terrassa; 10 el CD Terrassa i el segueix molt a prop, amb 9, el Natació Línia-22

Els tres primers classificats masculins van directes a la Fase Final del Campionat d’Espanya, que es juga del 5 al 8 de maig en Marina d’Or, el quart participa al Sector que organitza la Federació Murciana, el proper cap de setmana. En categoria femenina només dos van directes a la Fase Final, que també es juga en Marina d’Or. El 3r i 4r classificat jugaran el Sector que organitza la Federació Catalana de Hockey.