Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • CD Terrassa i RC Polo, restableixen les seves relacions

CD Terrassa i RC Polo, restableixen les seves relacions

El CD Terrassa i el RC de Polo, després de diverses converses en les darreres setmanes, han decidit restablir les seves relacions institucionals

L’enfrontament entre tots dos club es va iniciar quant l’entitat barcelonina va fitxar al jugador del CD Terrassa Xavi Lleonart, a l’any 2012.

Les noves juntes directives dels dos clubs, encapçalades per Marià Lara, i Curro Espinós, han decidit esmenar aquesta situació, refent els ponts de cordialitat entre les dues entitats centenàries.

Segons Marià Lara, “durant la celebració de la passada Copa del Rei, disputada en Barcelona, vam parlar amb el nou president del RC Polo i la seva junta directiva, i vàrem acordar, tornar a restablir les relacions institucionals, ja que les noves juntes directives de tots dos clubs, no tenen relació directa amb els fets que van originar el trencament. A partir d’ara, volem recuperar l’amistat entre les dues entitats, tenint en compte la seva tradició centenària”.

Un primer pas d’aquest restabliment de relacions, serà la presència d’equips del Polo, en l’edició del TEEH d’aquest estiu, i d’equips del CD Terrassa, en la propera edició del Torneig de la Immaculada.