Federació catalana de Hockey
  • Inici
  • Notícies
  • DHA: El Club Egara es manté líder de la Lliga Regular

DHA: El Club Egara es manté líder de la Lliga Regular

El Club Egara es manté líder de la Lliga Regular al guanyar a l’Atlètic de Terrassa per 3-2. En l’encontre jugat al Pla del Bona Aire els nois de Roger Pallarols van avançar-se al marcar gol Roc Oliva, però el hat trick de Patricio Keenan va fer que el Club Egara es situés en un còmode 3-1, Marc Sallés va fer el 3-2 definitiu. Amb aquest tres nous punts els ratllats segueixen ocupant el primer lloc, a un punt del RC de Polo, l’Atlètic de Terrassa , però, cedeix un lloc i es situa en quart lloc.

El RC de Polo va guanyar al cuer, CH Pozuelo, per 4-1. Sorpresa va donar l’equip visitant a l’inaugurar el marcador , però els gols de Manu Bordas, Borja Llorens, David Alegre i Salva Piera van donar la victòria al combinat barceloní. El CH Pozuelo, a una jornada per la fi de la Lliga Regular, va sentenciar la seva participació la propera temporada en la DHB.

El Júnior FC visitava al Club de Campo i els de Sant Cugat van perdre per 3-0. Amb aquest resultat el combinat madrileny pujava fins el tercer lloc, al perdre l’Atlètic de Terrassa que ha baixat al quart lloc, i els de Sant Cugat baixen fins el cinquè lloc a tres punts de l’Atlètic.

El RS Tenis, setè, va guanyar a UD Taburiente – penúltim i amb opcions de baixar juntament amb el CH Pozuelo- per 2-1. L’altre partit de la penúltima jornada els van disputar Atlético San Sebastián i SPV Complutense i va guanyar l’equip local per 3-1.

L’última jornada es jugarà el proper diumenge, 1 de maig, i els encontres i horaris són:

UD Taburiente - Atlético S.Sebastián (12.00h)
SPV Complutense - R.C.POLO (13.00h)
CH Pozuelo - CLUB EGARA (13.00h)
ATLETIC TERRASSA - Club de Campo (13.00h)
JUNIOR F.C - R.S.Tenis - (13.00h)